Adalet Sen'den 250 üniversite öğrencisine burs

Adalet Sen'den 250 üniversite öğrencisine burs imkanı sağlanacak.

Adalet Sen'den 250 üniversite öğrencisine burs
Editör: adalet.tv
13 Eylül 2024 - 09:54
Geçen yıl üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlayan Adalet Sen yönetimi bu yıl da 250 öğrenciye burs sağlanacağını açıkladı.

Adalet Sen yönetiminden alınan bilgiye göre; burs konusunun sendika için bir gelenek haline dönüştürüleceği ve her yıl öğrenci sayısının da artırılarak devam edileceği aktarıldı.

2024 yılı burs konusuyla ilgili sendikadan yapılan açıklama:

Adalet Sen Vakfımızın bu yıl ki Burs Programı belli oldu. Yükseköğrenim gören 250 öğrenciye 750,00 TL olmak üzere 7 ay boyunca ödenecektir.

Bursiyer adayı, Adalet Sen ve Adalet Sen Vakfı'nın şube yöneticileri, il ve ilçe temsilciliklerinden tedarik edeceği bursiyer başvuru belgesini doldurarak istenilen belgelerle birlikte 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında en yakın şube başkanlığı, il ve ilçe temsilciliklerine bizzat başvuracaktır.

Burs başvuruları, Burs Komisyonu tarafından 15 Kasım tarihine kadar sonuçlandırılacak ve Yönetim Kurulu'nun onayına sunulacaktır.

Yönetim Kurulu, Burs Komisyonu'nun önerilerini onayladıktan sonra burs almaya hak kazanmış başvuru sahibini mutad vasıtalar ile bilgilendirecektir. Yönetim Kurulu, burs alacak öğrencileri Kasım ayı sonuna kadar belirleyecektir belirleyecek ve ödemeler Aralık ayında başlayacaktır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum