Adalet Bakanından HSK bahçesinde bıçakla yaralanan müfettişe ziyaret

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan HSK bahçesinde bıçakla yaralanan müfettişe ziyaret.

Adalet Bakanından HSK bahçesinde bıçakla yaralanan müfettişe ziyaret
Editör: adalet.tv
28 Ekim 2024 - 14:26 - Güncelleme: 28 Ekim 2024 - 14:31
HSK bahçesinde yemekhane personelinin bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan müfettiş Mehmet Aslan'ı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç hastanede ziyaret etti.

Bakan Tunç'un ziyaret sonrası yaptığı açıklama:  “HSK binası önünde, öğle paydosu sırasında, yemekhanede çalışan bir hizmetlinin bıçaklı saldırısı sonucu, bir müfettişimiz ensesinden yaralandı. Çok şükür, sağlık durumu iyi. Hayati tehlikeyi atlattı, şu anda yoğun bakımda ve bilinci yerinde. Kendisi konuşabiliyor, ailesi de yanında. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Doktorlarımız tedavisi için çalışıyor."

"Üzücü bir olay tabii ki. Orada bir yemekhane çalışanının, bir hizmetlinin müfettişimize yönelik bir saldırısı hepimizi endişelendirdi ve üzdü. Gerekli adli soruşturma da yapılıyor. Şu anda saldırgan gözaltında. Müfettişimizin sağlık durumu çok şükür iyi, tehlikeyi atlattı. Ancak tedavisi burada, Başkent Ankara’da Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda sürüyor. Ben müfettişimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum... Bütün yargı camiamıza, hakim ve savcılarımıza, HSK üyelerine ve çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli adli soruşturmayı biz takip edeceğiz. Aynı zamanda, hakimimizin ve müfettişimizin tedavi sürecini de yakından takip ediyoruz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum