Adalet Bakanı: 'Yargıda temizlik devam ediyor'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 15 Temmuz'un yıl dönümü öncesi açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı: 'Yargıda temizlik devam ediyor'
Editör: adalet.tv
11 Temmuz 2024 - 18:46 - Güncelleme: 12 Temmuz 2024 - 09:59
15 Temmuz 2016 günü devleti yıkmak üzere harekete geçen FET / PDYÖ'ci hainler, milletin direnişiyle emellerine ulaşamadı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Darbecileri yargılayan, hesap soran bir yargıya şahitlik ettik. Yargı mensuplarının kahramanlıklarıyla gurur duyduk" ifadesini kullandı.

Bakan Tunç'un açıklamasından öne çıkanlar: "Yargının kendi içinde de temizlik devam ediyor. HSK tarafından 2016'da 16 bin 176 hakim ve savcı görev yapmaktayken, yapılan inceleme ve soruşturmalar sonucunda FETÖ ile irtibat veya iltisakı tespit edilen 4 bin 6 kişi ihraç edildi."

15 TEMMUZ DESTANI

"15 Temmuz, milletin istiklalini yine milletimizin azim ve kararlılığının kurtardığı yeni bir kahramanlık destanıdır. 15 Temmuz, tüm Türkiye'nin, milletimizin tüm fertlerinin zaferidir."

YARGI MENSUPLARIYLA GURUR DUYDUK

"Yargı mensuplarının kahramanlıklarıyla gurur duyduk. Bu cesurca tavır, artık emperyalistlerin ve vesayetçilerin Türk yargısını esir alamayacağının en büyük göstergesi olmuştur. İşte bunun için diyoruz ki bugün Türk yargısı her zamankinden daha tarafsız ve bağımsızdır"

Bakan Tunç: 3 bin FETÖ'cü ömür boyu hapis yatacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum