80 milyon vurgun yapan zabıt katibi: Bugün çıkayım yine bana para verecekler

80 milyon lira vurgun yapan zabıt katibinin son duruşmadaki sözleri: “Bugün çıkayım yine bana para verecekler”

80 milyon vurgun yapan zabıt katibi: Bugün çıkayım yine bana para verecekler
Editör: adalet.tv
25 Haziran 2024 - 12:19
Reklam
Bakırköy Adalet Sarayında görev yapan ve ailesinin de içinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla yargılanan Süleyman D. ve 14 sanığın yargılandığı davada son duruşmadan detaylar basına yansıdı.

Adliye kaynaklarından alınan bilgiye göre; davanın bir numaralı sanığı Süleyman D., “Duruşmaya ara veriyorsunuz yanıma geliyorlar ‘Biz seni hala seviyoruz’ diyorlar.” şeklinde konuştu. Demirel, “Bugün çıkayım yine bana para verecekler, teklif edecekler.” ifadelerini kullandı.

DURUŞMADA ÖNE ÇIKAN İFADELER

“Dışarıda olsam birkaç müştekinin daha gönlünü yapacağım, onlar da şikayetini geri çekecekler ama içerideyim elim kolum bağlı.” diyen Süleyman D., duruşmaya ara verildiğinde bazı müştekilerin yanına gelip, “Biz seni hala seviyoruz” dedi.

Sanık Süleyman D., “Bugün çıkayım yine bana para verecekler, teklif edecekler. Aileme ve çocuğuma kavuşmak istiyorum.” diyerek tahliyesini talep etti.

İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Yargılamayı yapan yerel mahkeme, Süleyman D. ve diğer tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum