30 Ağustos Zafer Coşkusu Grup İKM ile Burdur'da Yaşandı

30 Ağustos Zafer Coşkusu Grup İKM ile Burdur'da Yaşandı.

30 Ağustos Zafer Coşkusu Grup İKM ile Burdur'da Yaşandı
Editör: adalet.tv
05 Eylül 2024 - 11:43
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Grup İKM tarafından Burdur Üniversitesinde bir konser düzenledi. Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve infaz koruma memurlarından oluşan Grup İKM verdiği konserle izleyicilere unutulmaz bir zafer coşkusu yaşattı.

Grup İKM tarafından verilen konser, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Programı, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümünü Burdur'da kutlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Kara, “Bu topraklarda bize düşen en önemli görev; vatanın bekası, devletimizin huzur ve güvenliği için elimizden gelen tüm gayreti göstermektir” dedi.

Açılışın ardından sahne alan Grup İKM, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. 90’lı yılların popüler şarkılarını seslendiren grup üyeleri büyük beğeni topladı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Fatih Serkan Günaydın’ın da Grup İKM’ye sazıyla eşlik ettiği şarkılar izleyiciler tarafından ilgiyle dinlendi.

Konserin ardından, Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, başarılı performanslarıyla katılımcılara zafer coşkusu yaşatan Grup İKM’ye hatıra hediyeler ve çiçek takdim etti. Program; protokol üyeleri, ceza infaz kurumu personeli ve Burdur Adliyesi çalışanlarının Grup İKM ile çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.

Programa, Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Fatih Serkan Günaydın, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Hüseyin Dalgar, Burdur Adliyesinde görev yapan yargı mensupları ile ceza infaz kurumu personeli ve adliye çalışanları katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum