27. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın galiplerine ödülleri takdim edildi

- Anadolu Ajansının 8 ödül aldığı törene, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı

27. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın galiplerine ödülleri takdim edildi
Editör: AA
26 Eylül 2023 - 19:28
Türkiye Haber Kameramanları Derneğinin düzenlediği "27. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması"nın galiplerine ödülleri törenle takdim edildi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen törene Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın ve Yayın Dairesi Başkanı Oğuz Göksu, Azerbaycan Medya Kalkınma Ajansı Direktörü Ahmet İsmayılov, Azerbaycan Basın Konseyi Başkanı Reşat Mecit ve çok sayıda davetli katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de bir süre medya sektöründe çalıştığını belirterek "Hayatı, hayatın içinde olan her şeyi sizler olmasanız hiç kimsenin fark edebilmesi mümkün değil." dedi.

Yumaklı önceki yıllarda kameraların daha ağır olduğunu hatırlatarak "Siz emektar kardeşlerimi gönülden tebrik ediyorum. Burada ödül alanlar ya da almayanlar çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz." diye konuştu.

Bazı galiplere ödüllerini takdim eden Yumaklı, omzuna kamera alarak salonda bulunanları görüntüledi.

Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel ise konuşmasında bu yıl yarışmayı "Zoom Türkiye" ve "Zoom Azerbaycan" olarak 2 başlıkta gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Azerbaycan ordusunun 2. Karabağ Savaşı'nda elde ettiği zaferin Azerbaycan ve Türk medyasınca dünyaya anlatıldığını hatırlatan Polatel, "Bu yarışmamızda odağımız Karabağ'dır." diye kaydetti.

- Anadolu Ajansına 8 ödül

"27. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması"nda Anadolu Ajansı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum